Andrej Zaman Many

Andrej Zaman Many

18. november 2014

Novoletna Tržaška stotica 2015

V teh težkih, nemirnih, deževnih časih, ko je sonca malo na nebu in med nami, je prav, da sami osvetlimo svoj trenutek. Vsak na svoj način, a vsi z enakim učinkom.

Udejstvovanje v športu je zdravilo za dušo, prijatelji so pika na i.

Zato vse prijatelje randonneurstva vabim, da na prvi dan novega leta 2015 skupaj odpeljemo 100 km brevet Novoletna Tržaška stotica 2015. Gre za traso permanentnega breveta Tržaška stotica, ki ga dobro poznate, a kljub temu ga je vredno znova in znova voziti. Morje in Kras človeka vedno navdata s pozitivno energijo.

Start breveta bo v četrtek, 1.1.2015 ob 10. uri na železniški postaji v Novi Gorici. Parkirišč za avtomobile je več kot dovolj. Če nas bo več, se bomo med vožnjo razdelili v malo hitrejšo in malo počasnejšo skupino, pač glede na trenutno pripravljenost posameznikov.
A - brevet ni dirka in ta brevet zagotovo ne bo dirka. Vozili bomo skupaj, ker glavni namen je spodbuda in druženje in ne razkazovanje kolesarskih mišic.

Startnina znaša 3 evre, za ta denar boste na cilju dobili novoletno potico (sponzor mama), kavo s smetano in čaj - po želji.

Naročite lahko tudi unikatno medaljo z napisom NOVOLETNA TRŽAŠKA STOTICA 2015, za ceno 5 evrov.

In še - prav je, da svojo srečo, da smo, da smo zdravi, da se lahko družimo, kolesarimo... podelimo tudi drugam, s tistimi, ki nimajo. Osnovnih pogojev, da bi bili srečni. Zato od vseh udeležencev pričakujemo dobrodelni prispevek v višini 5 evrov. Družini, ki bo naše dobrodelnosti deležna, bomo omogočili trenutek ali dva olajšanja. Ni veliko, nekaj pa je. Ne bomo pa je izpostavljali niti v medijih niti kako drugače.

Ves denar: za startnino 3 evre, za medaljo, kdor bo, 5 evrov in za dobrodelni namen 5 evrov bomo v gotovini pobrali na startu. Tokrat gre pri načinu plačila zaradi nizkih zneskov za izjemo od običajnega plačevanja.

Veselim se vaših prijav, da bi nas le bilo čim več. Do takrat pa - vse dobro. Se vidimo.

Tanja

p.s. Aja, pa da ne pozabimo: prijave se zbirajo na naši randonneurski strani.
 
 


Ni komentarjev:

Objavite komentar