Andrej Zaman Many

Andrej Zaman Many

17. marec 2015

2. dobrodelni brevet: Pomagajmo otrokom do še lepšega otroštva

Prvi klasični slovenski brevet v 2015 je bil preteklo soboto (7.3.2015) v Ajdovščini in ponovno je bil dobrodelni: Pomagajmo otrokom do še lepšega otroštva, s katerim zbiramo finančna sredstva za šolski sklad OŠ Šturje in pomagamo otrokom iz socialno ogroženih družin, da lahko tudi oni grejo v šolo v naravi kot njihovi vrstniki.

Kolesarje, skoraj 100 jih je bilo iz Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Italije in Avstrije, je že zjutraj pozdravilo jasno in lepo jutro z napovedjo prekrasnega sončnega dneva, v katerem ni manjkalo prešernega randonneurskega razpoloženja. Lepo je bilo videti in doživeti prisrčna snidenja starih in novih randonneurskih prijateljev. Zadovoljstvo udeležencev in le en odstop je tisto, kar nam organizatorjem največ pomeni. 

V športnem društvu BIK.SI se iskreno zahvaljujemo vsem, ki so pomagali pri organizaciji in izvedbi breveta: Osnovni šoli Šturje s prijaznimi učiteljicami, ravnateljico, pomočnico in starši na startu in cilju, sponzorjem Pivovarni Laško in Sadje in zelenjava Bavcon, Tanjini mami za ponovno izvrstno pito na kontrolni točki v Gradežu, Branku, Davidu in Dejanu, ki so svoj dan namenili oskrbi randonneurjev in potrjevanju kartončkov na kontrolnih točkah ter nenazadnje, nadvse prijaznim kuharicam za izvrstno pašto in postrežbo na cilju.

Ja, bilo je lepo in čeprav brez dežja, snega in drugih vremenskih popestritev ponovno čista uživancija, ki jo je kraška burja le še povečala.

Se vidimo naslednje leto!




Ni komentarjev:

Objavite komentar