Andrej Zaman Many

Andrej Zaman Many

22. julij 2013

Slovenskih 1000+

Letošnje leto se nam dogaja toliko reči, da nikakor ni časa kaj pametnega napisat. Sezona brevetov je na vrhuncu. Za nami je že Slovenskih 1000+, najdaljši slovenski brevet s 1013 km in 10109 višinskimi metri, v naslednjem mesecu pa nas čakata še dva dolga tuja breveta (Anglija in Španija).
 
14 udeležencev iz treh držav (Slovenija, Hrvaška in Avstrija), od tega tudi ena ženska, se nas je na pot pognalo 4.7.2013 v Ajdovščini. Enako kot lani smo udeležencem omogočili prevoz prtljage na tri kontrolne točke (Soriška planina, Kruplivnik in Novo mesto), na Kruplivniku pa se je bilo možno v apartmajih Džaboka&Gruška, stuširati, naspati in pojesti dobrote, ki so nam jih pripravili prijazni domačini.
 
Žal se je že na 111. km zgodil padec, posledično pa je en udeleženec zaradi tega tudi odstopil. Poleg tega so odstopili še trije udeleženci, eden zaradi želodčnih težav, dva pa zaradi izčrpanosti. Čestitke vsem, ki ste prišli v cilj, še posebej edini ženski udeleženki Tanji Kavčič iz Solkana, ostalim pa želim več sreče prihodnje leto, ko bomo prenovili traso in dodali še nekatere ugodnosti za udeležence.

Ni komentarjev:

Objavite komentar