Andrej Zaman Many

Andrej Zaman Many

3. marec 2011

2. dobrodelni kolesarski trening - ''Pomagajmo otrokom do še lepšega otroštva''

1o urni dobrodelni kolesarski trening s sloganom ''Pomagajmo otrokom do še lepšega otroštva''.

Po lanski uspešni izvedbi, smo se letos odločili, da vse skupaj ponovimo. S sloganom ''Pomagajmo otrokom do še lepšega otroštva'' bo v soboto, 9.4.2011, ob 8.00, v Ajdovščini, pred Osnovno šolo Šturje, začetek 10 urnega skupnega dobrodelnega kolesarskega treninga v organizaciji ŠD BIK.SI. Kolesarjenje bo potekalo po:

-trasi 1 (lažja): OŠ Šturje-Lokavec-Cesta-Potoče-Gojače-Črniče-Selo-Dobravlje (desno)-Male Žablje-ajdovska obvoznica-OŠ Šturje - okoli 26 km,

-trasi 2 (težja): OŠ Šturje-Lokavec-Cesta-Dobravlje-Velike Žablje-Vrtovče-Šmarje (naravnost)-dolina Branice-Branik-Preserje-Potoče-ajdovska obvoznica-OŠ Šturje - okoli 37,5 km,

-trasi 3 (najtežja): OŠ Šturje-Lokavec-Cesta-Dobravlje-Velike Žablje-Vrtovče-Šmarje (naravnost)-dolina Branice-Branik-Preserje (desno)-pod cerkvijo Sv. Martina-Brje-Potoče-ajdovska obvoznica-OŠ Šturje - okoli 40 km.

Vsak sodelujoči bo prispeval 10 € in prepeljal neomejeno število krogov, treningu pa se lahko priključi že zjutraj ali kadarkoli tekom dneva. Zbrana sredstva bodo nakazana šolskemu skladu OŠ Šturje iz Ajdovščine in bodo namenjena socialno šibkejšim in ogroženim družinam, da se bodo lahko njihovi otroci s čim manj obremenjevanja družinskega proračuna udeleževali šole v naravi. Gre za kolesarjenje, a je poudarek predvsem na druženju in dobrodelnosti, ne pa na tekmovalnosti. Uporaba čelade in upoštevanje cestno prometnih predpisov bo obvezno. Tega treninga se lahko udeleži kdorkoli, vsak pa lahko po lastni želji prevozi katerikoli krog ali kombinacijo vseh v smislu, da se jo udeleži čim več zainteresiranih kolesarjev. Mladoletni otroci se lahko tega treninga udeležijo le v spremstvu staršev. Dobrodelna sredstva bodo lahko prispevali tudi drugi prisotni, ki ne bodo kolesarili.

Zbor prvih udeležencev bo ob 7.30, start pa ob 8.00. Zaključek treninga bo okoli 18.00. ure.

Kdor ta dan ne more priti, pa želi prispevati denar za to dobrodelno akcijo, lahko v ta namen nakaže denar na TRR 0475 1000 1548 122 z navedbo ''Dobrodelni prispevek za otroke-april 2011''.

Več informacij na 041-687-069 (Andrej).

Ni komentarjev:

Objavite komentar