Andrej Zaman Many

Andrej Zaman Many

9. maj 2014


KONKURENCA

Konkurenca pravijo, da je zdrava in da mora bit…. mislim da je res…. ampak  tokrat bo T R D A…. Austrijca sta dobra…. šibata ko raketa,






Vesna je tudi »DOBRA«… J….   glej ju... PACKA... takoj sta zbežala konkurenci.... 
Ne .... sploh ni tako kot izgleda ..... bom to drugače.... strokovno izrazu..... naša fanta sta šla v izvidnico spoznavat konkurenco, če hočeš zmagat moraš poznati s kom tekmuješ a ni tako? 

Vsi šibajo……. Mi pa se ne damo….. v klancih smo doma  kjer si nabiramo izgubljene minute na ravninskih delih.


Na kontrolno točko v Šmarje smo prišli kot drugi z par minutnim zaostankom. 
V Lokavcu tudi,  do Cola smo….. ja … »smo«…. Ja ANDREJ "JE"  zgrizu Jodlarjem ….. v dobrem smilu  celih 12 min.  Prednost imajo sedaj samo 5 min…. ampak dirka se je šele pri črki "D"

Tanja je naspidirana, Andrej pa je nor ….  
Andrej..... bližamo se Idriji, ti kar rezerviramo SUITO v eni taki fajn ustanovi s polnim penzionom ….. če se ne popraviš in daš gas ker imaš nizko povprečje ….  ;-)

PS.... ne povedat nobenemu.... ena taka strateška.....  Če sovražnika ne moreš premagati, se z njim poveži.... Andrej lisac ravno to.... meni pa to diši po kartelnem dogovarjanju.... boš še Avstrice nalezu s tem... dokazi so dokazi.  Andrej če to pride do protikorupcijske komisije boš samo še.... SPINING vozu tam nekje okrog Doba.



V glavnem TAMTEAM ima vse pod kontrolo ..... tudi konkurenco ..... :-)

Ni komentarjev:

Objavite komentar