Andrej Zaman Many

Andrej Zaman Many

9. maj 2014

SREČA PA TAKA

Prva noč je za nami…. Sonček nas nežno razvaja v dolini Trente ob Soči z ene in hribi na drugi strani ceste….. nepopisno…. V tem letnem času v polnem višku zelenih odtenkov in modrine tega našega bisera….  Je samo to je vredno tega potovanja. 

Da smo sploh prišli do sem se lahko zahvalimo prijaznemu gospodu v Sežani,  ki nas je usmeril….po pravi ulici in nam lepo razložil kako naprej.
Tanja: Gospod, oprosite, kje je najkrajša pot do Kranjske Gore?
Gospod: Pa nema problema.... pa ne možete pogrješiti.... sam tu skrenite ljevo pa malo pravo i onda opet desno..... i samo ti idi putem dalje.... možeš i do Rima ako očeš... 

Tanja: Gospod, jaz bi rada samo do Kranjske Gore v Rim bom kdaj drugič 
Gospod: Hmmmmm .... pa slušaj me ti curico .... dobro.... vidiš tamo onaj dućan... idi ti tamo i pitaj ono čupavog za onu kutiju  koja ti nešto priča ... "Zavijte Levo".... pa nakon nekiliko vremena "Držite se desne" ... pa niša ja ne razumjem a onda počinje nekako ovako "Preračunavam" a neče da svrši ...možda bi to tebi moglo pomoč.... etoooo
Tanja: Hvala lepa zelo ste prijazen 
Gospod: Pa nema na čemu.... uvjek za vas.


Ker smo v ekipi soglasno ugotovili, da govorečeg kalkulatorja ne potrebujemo, da nimamo kaj računat,  smo se odločli, da gremo kar do Rima... saj je do tam glih en tolko kilometrov. Ma ker je bila tma in baterije niso več kar so bile, smo zgrešili tablo Rim in končali v Bovcu.



In glej ga zlomka ........... tabla Kranjska Gora..... :-) :-) V časih imamo tudi mi malo sreče ;-)  Kot tisti žebelj, ki nas je tudi on bodril na cesti v Jesenicah .... več o tem v nadaljevanju


In tako smo se danes peljali tudi po dolini Trente.... prite jo pogledat ... boste kar tu ostali....




saj bi tudi mi, ma je priletu mimo Andrej in nekaj težil o nekem DOSu... in da se mu mudi.. pa smo podaljšali do Kranjske gore.
Ta Andrej je en čudak.... malo je zaostal s časom.... kaj le neki bo čaral s tem DOSOM , saj že vsi uporabljamo  ........  WINDOWSE  ;-)





Ni komentarjev:

Objavite komentar